Terugblikken op de EnergyXChange van 1 november 2018

Op 1 november 2018 kwamen de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ samen voor de EnergyXChange. Dit keer stond de bijeenkomst in het teken van ‘samen meter maken’. Er gebeurt erg veel in de regio en er worden veel meters gemaakt!

In de volle zaal in hotel van der Valk Nijmegen-Lent werd aan een aantal interessante lokale projecten een podium geboden. Aan de hand van concrete voorbeelden werd duidelijk dat omschakelen nu al mogelijk is. Daarnaast was er een interview met de wethouders Cathelijne Bouwkamp en Noël Vergunst.
Dagvoorzitter Edwin Verdumen neemt een interview af bij wethouders Bouwkamp en Vergunst.

Spreker Ruud Veltenaar op 14 maart in de hoofdrol
Helaas raakte hoofdspreker TedX spreker, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar in een enorme file verstrengeld. Op donderdagmiddag 14 maart 2019 komen daarom de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ opnieuw samen met Ruud Veltenaar in de hoofdrol. Hij laat ons zien èn ervaren dat we met ambitie en lef kunnen omschakelen naar een duurzame energievoorziening en sneller dan we nu denken! Nadere info over locatie en tijdstip volgt zo spoedig mogelijk.

Kon je er niet bij zijn tijdens de EnergyXChange? Bekijk dan de aftermovie: https://vimeo.com/299452973

Foto’s van de EnergyXChange 2018
Marije van der Valk van Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent.

Peter Zwaan van Hyster-Yale Nederland B.V.

Luuk Wiehink van Groene Wijkstroom.

Kevin Rijke van IPKW.

Erik van Cuyk van Arnhem AAN en Caroline de Greeff van Burgers Geven Energie.

Stadsdichter Thijs Bisschops.

Netwerken na afloop.

Geef een reactie