Over ons

Power2Nijmegen

Power2Nijmegen is een netwerk waarin bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen, overheden en burgers samen werken aan ideeën en in projecten met als doel om van Nijmegen een energieneutrale stad te maken. De nadruk ligt op samenwerking; wij als Power2Nijmegen team proberen ons netwerk zo goed mogelijk te faciliteren. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door het verstrekken van een subsidie, het verbinden van projecten en het organiseren van bijeenkomsten. Power2Nijmegen is een initiatief van de gemeente Nijmegen.

Deelnemen aan het netwerk / contact

Ook u kunt deelnemen aan het netwerk! Stuur een mail naar power@nijmegen.nl en u ontvangt regelmatig nieuws, updates en informatie over Power2Nijmegen bijeenkomsten en projecten. U kunt ons ook volgen op Twitter.

Via het forum rechts op deze pagina of bij onze LinkedIn-groep kunt u actief deelnemen aan discussies over de energietransitie.

Heeft u vragen of wilt u een idee of project aanmelden? Neem dan contact met ons op via: power@nijmegen.nl.

Stuurgroep

Power2Nijmegen heeft een stuurgroep die een vertegenwoordiging is van de deelnemers in het netwerk. Deze stuurgroep vergadert een aantal maar per jaar en bepaalt de koers van Power2Nijmegen.

stuurgroep p2n

De stuurgroep van Power2Nijmegen bestaat uit Antoine Driessen- Rabobank, Ben Dankbaar- WindPower Nijmegen, Paul van Roosmalen- De Gemeenschap, Erik Mimmel-Radboud Universiteit, Harrie Arends- ARN BV, Eric van Gaalen -Economisch Collectief Nijmegen, Claudia Algra – Royal HaskoningDHV, Harriët Tiemens- Gemeente Nijmegen.

Spring naar werkbalk