Over ons

Power2Nijmegen
Power2Nijmegen is een netwerk waarin bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen, overheden en burgers samen werken aan ideeën en in projecten met als doel om van Nijmegen een energieneutrale stad te maken. De nadruk ligt op samenwerking; wij als Power2Nijmegen team proberen ons netwerk zo goed mogelijk te faciliteren. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door het verstrekken van een subsidie, het verbinden van projecten en het organiseren van bijeenkomsten. Power2Nijmegen is een initiatief van de gemeente Nijmegen.

Het Power2Nijmegen team

Angela Roes

Angela Roes is projectleider van Power2Nijmegen. Daarmee is zij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast is Angela actief als communicatieadviseur en accountmanager binnen dit netwerk van de gemeente Nijmegen. Angela is altijd op zoek naar innovatieve energiebesparende initiatieven die een bijdrage leveren aan een energieneutraal Nijmegen.

Henk Westenend

Henk Westenend is per 1 september 2019 strategische adviseur duurzame ontwikkeling bij gemeente Nijmegen. In deze rol werkt hij nauw samen met Power2Nijmegen om het bedrijfsleven te stimuleren om mee te doen aan de energietransitie en het klimaatneutraal maken van Nijmegen.

Ingeborg Swart

Ingeborg Swart zet zich bij Power2Nijmegen in voor communicatie en account- management. Daarnaast schrijft zij een adviesrapport voor de toekomstvisie van het netwerk voor de komende vijf jaar. Als biologe staat duurzaamheid bij haar hoog op de agenda. Ze wil via Power2Nijmegen bijdragen aan het behoud van de prachtige wereld waarin we leven.