Ondernemers pitchen ideeën

Goed idee om de economie door de crisis heen te helpen? Ondernemers uit de regio Rijk van Nijmegen kunnen hun ideeën indienen voor een pitch op 26 juni. De 3 beste initiatieven krijgen ieder € 4.000,- om hun plan mogelijk te maken.

Tien geselecteerde ondernemers presenteren op 26 juni hun idee in 2 minuten voor een panel bestaande uit Monique Esselbrugge (wethouder Economische Zaken gemeente Nijmegen), Joep Burghouts (ondernemer en bestuursvoorzitter RvN@), Monique Delsink (ondernemer en voorzitter Raad van Toezicht StartUp Nijmegen), Maud van Weersch (notaris en lid Raad van Toezicht StartUp Nijmegen) en Jos Willemsen (Rabobank). De 3 winnaars krijgen elk een bedrag van € 4000,- om hun idee uit te voeren.

Goede ideeën

De ondernemerspitch moedigt ondernemerschap in crisistijd aan en maakt goede ideeën zichtbaar voor een groot publiek. Belangrijke voorwaarde is dat de initiatieven ook overgenomen kunnen worden door ondernemers in het Rijk van Nijmegen. De pitch is een initiatief van Rabobank Rijk van Nijmegen, StartUp Nijmegen, stichting RvN@ en de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen.

Meer informatie & aanmelden

Ondernemers kunnen zich tot en met 22 juni aanmelden voor de pitch. Kijk op rvnhub.nl/ondernemerspitch voor meer informatie en aanmelding.