LABsafari bedrijvenbezoek Duitsland

Duurzaam ondernemen staat bovenaan ieders agenda. Daarom hebben Power2Nijmegen, RvN@LAB en Europe Direct de handen ineen geslagen om op LABsafari te gaan door Noordrijn-Westfalen. Met ondernemers uit de omgeving en studenten van de Radboud Universiteit en HAN gaan we op 7 november op reis om inspiratie op te doen en te geven.

Inspiratie en netwerk

De dag begint al in de bus. Tijdens de reis kun je niet alleen met de andere bedrijven bijpraten, ook houden de aanwezige studenten van Radboud Universiteit en HAN pitches. Na de bus kun je verder netwerken tijdens een rondvaart door de haven van Duisburg. Tussendoor houden de gemeente Duisburg en (startende) bedrijven presentaties over hun projecten. Tijdens de dag is ruim gelegenheid om met de Duitse ondernemers in gesprek te gaan over hun werkwijze. Zo zullen we elkaar inspireren en helpen om nieuwe stappen te zetten naar circulair en duurzaam ondernemen. We eindigen de dag met een borrel in het Industriepark Duisburg Nord.

Meedoen?

Deelname is gratis, maar alleen op uitnodiging. Wil jij er ook bij zijn? Stuur dan vóór 1 november een e-mail naar power@nijmegen.nl. We plaatsen je dan op de lijst van geïnteresseerden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer er ruimte over is in de bus.

Geef een reactie