Laat de vonk overslaan

We zitten inmiddels al in tijdje in de zogeheten ’coronacrisis’ De wereld lijkt daardoor stil te staan, maar niets is minder waar. Het was even zoeken, maar in het ’nieuwe gewoon’ zijn we nog volop en enthousiast aan de slag met Power2Nijmegen. Ook in crisistijd houden wij graag contact met onze relaties van Power2Nijmegen.
Wij zijn benieuwd hoe het jullie vergaat. We starten daarom met het plaatsen van nieuwsberichten over onze relaties in deze bijzondere tijd.
Deze berichten plaatsen we onder de naam ’Powernaps’; een rustmomentje voor lichaam en geest waardoor je weer nieuwe energie krijgt, een nieuwe vonk als het ware.

Met deze nieuwsberichten stellen we andere collega’s uit het netwerk op de hoogte, maken we verbinding en proberen we te inspireren.
Met de ’Powernaps’ laten we de energie weer vloeien in het netwerk van Power2Nijmegen. Niet onbelangrijk in tijden van crisis.

Wil je ook meedoen met de Powernaps? Stuur dan een mailtje naar: power@nijmegen.nl Je ontvangt dan van ons een vragenlijstje dat je kunt invullen. De antwoorden verwerken we in een tekstje dat we uiteraard eerst even ter goedkeuring aan jullie voorleggen.
Omdat beeld vaak veel toevoegt hebben we een fotograaf ingeschakeld die langskomt om een bijpassende foto te maken.
Hieronder vast een voorbeeld van het soort vragen dat je kunt verwachten:
• Tegen welke problemen lopen jullie aan door deze crisis?
• Zien jullie ook kansen?
• Is er een link naar de energietransitie?

De ’Powernaps’ plaatsen we op onze website, delen via onze social mediakanalen en verwerken we in onze nieuwsbrief.

Doe je ook mee?
Alvast dank voor je reactie. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Met energieke groet,

Team Power2Nijmegen