Informatiebijeenkomst isolatieglas bij Duurzaam Hees

Vereniging Duurzaam Hees start haar derde campagne met een informatiebijeenkomst over isolatieglas. Je hoort alles over isolatieglas, eventueel gecombineerd met het vervangen van kozijnen, bij de informatiebijeenkomst op 7 november in de Petruskerk.

Met HR++ of triple glas woon je comfortabeler: je hebt geen tocht en kou bij de ramen en geen condensvorming. Daarbij bespaar je er ook nog mee op je energierekening. En boven alles verklein je natuurlijk je impact op het klimaat.

Duurzaam Hees heeft alvast wat voorwerk gedaan om een overstap zo makkelijk mogelijk te maken. In samenwerking met Energiecafé Molenhoek en een onafhankelijk adviseur hebben ze offertes van leveranciers voor isolatieglas en kozijnen (hout en kunststof) vergeleken. Op de bijeenkomst zal het geselecteerde bedrijf RoRi Kozijnen zich presenteren. Je kunt je daarna direct aanmelden voor een vrijblijvende offerte. Als je het plaatsen van isolatieglas slim combineert met één of meer andere isolatiemaatregelen kun je gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH), dit maakt isoleren extra aantrekkelijk. Daarom is de voor de vorige campagne gekozen leverancier, Duits Isolatie, ook weer aanwezig met een nieuw aanbod voor muur-, vloer- en dakisolatie. Loket Duurzaam Wonen Plus geeft voorlichting over de duurzaamheidslening en subsidiemogelijkheden.

De bijeenkomst is op donderdag 7 november in de Petruskerk in Nijmegen, Schependomlaan 85. De inloop is vanaf 19.45, het programma start om 20.00.

Kijk voor meer informatie over de campagne en Duurzaam Hees op hun website.