EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2020

Op 30 januari 2020 is de vierde editie van het EZK-evenement: Partners in Energie-uitdagingen. Werkt u als ondernemer of gemeentehandhaver – nu of binnenkort – aan duurzame warmte, energiebesparing of de opwekking van duurzame energie? Dan kunt u zich in één middag laten bijpraten over alle actuele ontwikkelingen. U kunt zich nu opgeven.

De middag besteedt aandacht aan de uitwerking van het klimaatakkoord, initiatieven van ondernemers die werken aan de energietransitie en de informatieplicht energiebesparing. Ook krijgt uw kennis over duurzame warmte, energiebesparing en duurzame energieopwekking een oppepper.

In het plenaire gedeelte van de middag spreekt onder andere Ed Nijpels, voorzitter van het Klimaatberaad, over het klimaatakkoord, de actualiteit en hoe duurzame warmte, energiebesparing en duurzame energieopwekking daaraan bijdragen. Naast het plenaire programma heeft het evenement een breed scala aan interactieve deelsessies. U kunt zelf kiezen welke sessies voor u interessant zijn.

Ook wordt tijdens de middag de EZK Energy Award uitgereikt. Tijdens een feestelijke ceremonie krijgt de winnaar uit de drie genomineerde bedrijven een geldprijs van €25.000. Nieuw dit jaar is de EZK Energy Award Gemeenten 2019. Dit is een tweede eervolle award voor de gemeente die met het eigen maatschappelijk vastgoed positief opvalt bij de Informatieplicht energiebesparing.

Voor meer informatie en aanmelden, zie de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.