Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenement Power2Nijmegen

10 december :15:30 - 18:30

Gratis

‘We’ll meet again…”

Om elkaar te motiveren en inspireren werkt niets zo goed als elkaar ontmoeten. Behalve dat het stimulerend werkt en het de gelegenheid biedt om te netwerken is het ook nog eens gezellig.

Wegens de Coronacrisis kan de geplande bijeenkomst van 2 juli helaas niet doorgaan. Op dit moment zijn we er druk mee bezig om bij elkaar te kunnen komen op 10 december.

De Power2Nijmegen bijeenkomst wordt dit jaar gehouden bij software bedrijf Planon.
Softwarebedrijf Planon in Nijmegen bouwt momenteel aan een tropische werkplek. De tropische kas is energieneutraal, met zonnepanelen op het glas en warmte-koudeopslag. Voor de Power2Nijmegen bijeenkomst een erg inspirerende ruimte. Daarnaast is de directeur Pierre Guelen ook nog Nijmeegs Ondernemer van het Jaar.
De bouw van de energieneutrale kas bij Planon loopt door de coronacrisis vertraging op. De inrichting ervan is zelfs even helemaal stopgezet. Ook is het op dit moment nog niet duidelijk wanneer we weer met zovelen bij elkaar mogen komen.
In overleg is met Planon is daarom besloten de Power2Nijmegen bijeenkomst te verzetten naar donderdag 10 december.

Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten en zijn al druk bezig om er een leuke en inspirerende bijeenkomst van te maken. Iets om naar uit te kijken!
Noteer dus maar alvast 10 december in de agenda.

 

Kun je niet wachten tot dan? Wij van Power2Nijmegen zijn vol enthousiasme aan het brainstormen over een digitale bijeenkomst met een interessante spreker en meer.
We zullen jullie daarover op de hoogte houden via onze diverse kanalen. Hou het dus in de gaten, want dat wil je zeker niet missen!

 

Gegevens

Datum:
10 december
Tijd:
15:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Power2Nijmegen
E-mail:
power@nijmegen.nl
Site:
www.power2ijmegen.nl