Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Innoveren voor een duurzame stad

28 september 2018 :13:00 - 17:30

Op 28 september vindt in De Lindenberg in Nijmegen de achtste ‘InnoTeP’ conferentie plaats (innovatie in Theorie en Praktijk). Thema dit jaar is ‘Innoveren voor een duurzame stad’. Aanleiding voor dit thema is de verkiezing van Nijmegen als ‘European Green Capital 2018’. In een informatief en compact programma (12 sprekers) komen de ‘slimme’ stad, de ‘warme’ stad, de ‘innovatieve’ stad, de ‘circulaire’ stad en de ‘gelukkige’ stad aan de orde.

Bij de slimme stad gaat het over de vraag hoe informatie- en communicatie­technologie kan worden ingezet om de stad beter te organiseren. Onder de titel ‘warme stad’ discussiëren drie vertegenwoordigers van bekende fabrikanten van gasketels over de toekomst van hun bedrijven. Bij de innovatieve stad gaat het over de omgeving waarin nieuwe innovatie bedrijven zich ontwikkelen. De circulaire stad richt zich op het hergebruik van alle soorten afval. En bij de gelukkige stad gaat het om de vraag of duurzaamheid samen gaat met geluk.

InnoTeP wil bedrijven, burgers, ambtenaren, wetenschappers en politici bij elkaar brengen en discussie over innovatie bevorderen. InnoTeP is dankzij sponsoren gratis toegankelijk voor iedereen. In verband met de catering wordt geïnteresseerden wel verzocht om zich te melden via de website http://www.innotep.eu/events/innotep-2018/

Plaats: De Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen
Tijd: 13:00 – 17:30 uur (inloop met koffie en een broodje vanaf 12:00 uur)

Gegevens

Datum:
28 september 2018
Tijd:
13:00 - 17:30

Organisator

InnoTep

Locatie

De Lindenberg
Ridderstraat 23
Nijmegen, Gelderland Nederland
+ Google Maps