Duurzaamheidscafé gaat digitaal

Duurzaamheidscafé 2020 #1: Duurzamer uit de crisis
Onderwerp: Gaat het klimaat door corona in de wacht of juist niet?

Wanneer?
Duurzaamheidscafé Nijmegen gaat online op dinsdag 23 juni. Een avond in arthouse Lux kan helaas nog steeds niet. Daarom doen we het via clouddienst Zoom. Want er is veel te bespreken over de tijd ná de coronacrisis: gaan we sneller toe naar een duurzame wereld of verandert er uiteindelijk niet veel? Is het een kans of een bedreiging? Check in op 23 juni om 20.00 uur, en luister en discussieer mee tijdens deze live online bijeenkomst.

De coronacrisis heeft veel overhoop gegooid afgelopen tijd. We hadden al een duurzaamheidscrisis en kregen er een gezondheidscrisis en een economische crisis bij. Hoe komen we hieruit? Zijn er alleen maar bedreigingen of biedt deze meerkoppige mondiale crisis ook kansen, bijvoorbeeld voor een duurzamer wereld?

Zoeken we het voortaan minder in globalisering en meer in de eigen regio? Kunnen we met zijn allen anders gaan samenleven en ondernemen, met meer respect voor de wereld? Of is dat heel mooi gedacht, maar raakt duurzaamheid juist ondergesneeuwd in een berg van andere prioriteiten? Hoe kunnen we een positief effect stimuleren c.q. afdwingen? meer lezen?  https://duurzaamheidscafenijmegen.nl/events/duurzamer-uit-de-crisis/