Opleiding ‘Sociaal ondernemen’ van Starters4Communities’

De positieve kant van corona. De eerste shock is voorbij en de oude wereld verandert langzaam in een nieuwe wereld. Een wereld met een schonere lucht, waar lokaal kopen en produceren het nieuwe normaal is. Mensen ruimen massaal op, niet alleen hun huis maar ook hun hoofd. Stilstand heeft geleid tot bewustwording.

Er zijn nieuwe sociale, groene en maatschappelijke initiatieven ontstaan, waar mensen zich vrijwillig voor inzetten. Bedrijven veranderen van koers en zien business in lokaal, duurzaam en samen. Het coronavirus is geen vijand meer maar een uitdager voor vernieuwing.

Bij Starters4Communities zien we een toename van (young) professionals die werk zoeken met (meer) betekenis. Een baan waarin je méér doet dan alleen geld verdienen. Een baan waar je goed doet voor jezelf én voor je omgeving. Waar je jouw kennis en talenten kan inzetten voor een duurzaam of sociaal doel. Want hoe pak je door op duurzame innovatie? Hoe maak je van jouw initiatief een business case? Welke impact ben je aan het maken en hoe meet je dat dan?

In de opleiding ‘Sociaal ondernemen’, van Starters4Communities, leer je hoe je direct kan bijdragen aan verandering. Je krijgt (nog meer) inzicht in wat jij kan betekenen voor een ander en waar jij voldoening uit haalt. Voor ondernemers én niet-ondernemers, met een eigen idee of bij je werkgever.
Lees onze blog met de verschillende verhalen van onze community. Wie weet is deze opleiding jouw springplank naar werk met impact of helpt het je bij het voortzetten van jouw nieuwe business of initiatief.

Meer weten over de diverse opleidingen, check dan de website: Link à https://www.starters4communities.nl/sociaal-ondernemen-nijmegen/

Of haak aan bij het gratis webinar ‘Intro sociaal Ondernemen’ op 24 juni van 20:00 – 21:00 uur.
Meer info of aanmelden? Stuur een mailtje naar: elles@starters4communities.nl

Leuk feitje: 90% van onze alumni heeft binnen 6 maanden een carrière met impact.