GREEN CAPITAL BUSINESS CAFÉ

Beste ondernemer in Nijmegen en omgeving,

Nijmegen is verkozen tot European Green Capital 2018! Een prestigieuze titel die we voor een groot deel te danken hebben aan de vele duurzame ondernemers die Nijmegen rijk is.
Bij deze willen wij u van harte uitnodigen voor het Green Capital Business Café: een gratis toegankelijk ondernemers-event waar prominente gasten u vertellen over de vele kansen die duurzaam ondernemen biedt.
U krijgt er antwoord op MVO-gerelateerde vragen én we reiken mogelijkheden aan om duurzame ambities waar te maken.

Maar er is meer! Naast ons Business Café kunt u het kickoff-even ‘Wondertuin’ bezoeken waar we lokale ondernemers in het licht zetten op een hele bijzondere beurs: Struintuin
Ook hier bent u meer dan welkom om uw groene licht op te steken bij alles dat Nijmegen op het gebied van duurzaamheid te bieden heeft. Dus trakteer uzelf op een vrijblijvende, mooie avond die u niets kost maar wel veel kan opleveren. Heel graag tot ziens!

Waar:
Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen
Wanneer:
vrijdag 19 januari 2018 vanaf 16:30 uur
Informatie en programma:
www.wndrtn.nl

PROGRAMMA
16:30
Zaal open

16:50 Start programma:
welkomstwoord Harriët Tiemens, wethouder Financiën, Duurzaamheid en Mobiliteit.17:00 Milan van der Meulen – Climate Reality Leader
Inspirerende lezing over de kansen die onze huidige klimaatcrisis biedt.

17:30 Ondernemerspanel ronde 1 o.l.v. Maria van der Heijden (MVO Nederland) met bijdragen van Maurits Groen (invloedrijke duurzame Nederlander), Koen Eising (manager MVO Alliander), Daan Schipper (manager sustainable business development Rabobank) en Michiel Scheffer (gedeputeerde economie van Provincie Gelderland).

18:15 Ondernemerspanel ronde 2, met Kien van Hövell (landgoedeigenaar en transitiemanager),
Caroline de Greeff (Fair2 & Windpower Nijmegen) en Sigrid Helbig (The Economic Board).

19:00 tot 20:00 netwerken. De Wondertuin blijft tot 0:00 uur open met om 20:30 een concert van De Raad van Toezicht (deraadvantoezicht.nl) en nog veel meer.

Geef een reactie