Nederland van het gas af met Solar Energy Booster

Een dunne aluminium plaat die je achter je zonnestroompaneel klikt. Het lijkt een simpele innovatie, maar hiermee creëert Solar Energy Booster ’nul op de meter woningen’. Het unieke van de Solar Energy Booster is dat je extra zonnestroom en warmte creëert. Hierbij is zelfs een besparing tot 100% op gasverbruik mogelijk.

Het systeem van Solar Energy Booster bestaat uit een dunne aluminium plaat. Deze plaat klik je achter je zonnepaneel. Hierdoor koelt het af waardoor het zonnepaneel meer stroom levert. Daarnaast voert het systeem warmte af die je vervolgens gebruikt je voor je zonneboiler. De Booster past achter vrijwel ieder PV-paneel. Ook op bestaande en al geplaatste PV panelen. Aan de achterzijde van ieder PV-paneel bestaat een vrije ruimte. Hierin wordt de Booster volledig uit het zicht geplaatst. Het PV dak behoudt dus zijn uniforme uitstraling.


Profiteer ook in de winter van Solar Energy Booster
Wanneer Solar Energy Booster in het juiste installatieconcept wordt toegepast blijft het verwarmingscomfort gelijk. Het systeem maakt het zelfs mogelijk om in de zomer te koelen. Een overschot aan energie in de zomer? Sla dit op in door Solar Boost ontwikkelde warmte accumulerende kelders. Zo profiteer je ook in de winter van je zomerse Energy Boost!


Meer weten?
Neem een kijkje op onze website of bekijk het fimpje.


Winnaar Jan Terlouw Innovatie prijs 2017

Geef een reactie