Energy café over de integrale aanpak in de bouw

Op 16 november 2017 vindt in het Powerlab op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW) weer een Energy Café plaats. Het thema van het café is de integrale aanpak in de bouw.

We staan voor een enorme verandering. We gaan van het aardgas af, het energieverbruik moet drastisch naar beneden, all-electric is een oplossing, maar ook niet voor alles. Wat zijn hiervoor de oplossingen? Hoe pak je dat aan? Hoe nemen we de bewoners in deze enorme verandering mee? Hoe zorg je dat je daar klaar voor bent? Dit vraagt veel de komende tijd van onderwijsinstellingen, de installateurs en de aannemers. Dat is het onderwerp tijdens dit Energy Café.

Vanaf 16.00 uur is de ontvangst en om 16.30 uur start het inhoudelijk programma. Vanaf 17.30 uur is er ruim tijd voor de netwerkborrel, waarbij er gelegenheid is om het Powerlab uitgebreider te bekijken. Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie